Suoraan sisältöön

5,2 miljoonaa jaossa lasten ja nuorten urheiluun

Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut liikunta- ja urheiluseurojen haettavaksi avustuksen, jolla turvataan toiminnan jatkumista koronapandemian aiheuttamista talousvaikeuksista huolimatta. Avustusta voi hakea 1.6.–31.8.2021 aiheutuneista kustannuksista. Sillä voidaan kattaa tappioita ja kustannuksia, joita on syntynyt esimerkiksi toiminnan väliaikaisesta keskeytymisestä tai uudelleenjärjestelyistä sekä vuokra- ja palkkakustannuksista.  Ministeriö käyttää avustuksiin enintään 5,2 miljoonaa euroa. Avustuksen hakuaika päättyy 20.10.2021 klo […]

    Etusivu - Ajankohtaista - 5,2 miljoonaa jaossa lasten ja nuorten urheiluun

5,2 miljoonaa jaossa lasten ja nuorten urheiluun

Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut liikunta- ja urheiluseurojen haettavaksi avustuksen, jolla turvataan toiminnan jatkumista koronapandemian aiheuttamista talousvaikeuksista huolimatta. Avustusta voi hakea 1.6.–31.8.2021 aiheutuneista kustannuksista. Sillä voidaan kattaa tappioita ja kustannuksia, joita on syntynyt esimerkiksi toiminnan väliaikaisesta keskeytymisestä tai uudelleenjärjestelyistä sekä vuokra- ja palkkakustannuksista.  Ministeriö käyttää avustuksiin enintään 5,2 miljoonaa euroa.

Avustuksen hakuaika päättyy 20.10.2021 klo 16.15. Päätökset avustuksista tehdään marraskuussa. Avustukset kuuluvat kulttuuri-, liikunta- ja tapahtuma-alan korona-tukipakettiin, joka sisältyy hallituksen vuoden 2021 toiseen lisäbudjettiin.

Lue lisää Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta (linkki)

 


Sisältö päivitetty 04.10.2021