Suoraan sisältöön

Avustusinfo 10.11. Helsingin kaupungin v. 2021 liikunnan avustuksista

Helsinki tukee kaupungin liikuntaseuroja ja erityisryhmiä jakamalla avustuksia n. 9 miljoonaa euroa vuosittain. Haettavana on toiminta- ja tilankäyttöavustuksia sekä tapahtuma-avustuksia liikuntaa ja urheilua edistäville tapahtumille. Muita avustusmuotoja ovat Starttiavustus alle vuoden toimineelle liikuntaseuralle ja Suunnistuskartta-avustus suunnistuskarttojen painokuluihin sekä muiden liikuntaa edistävien yhdistysten avustus. Kaupunki tiedottaa v. 2021 liikunnan avustusmuodoista, hausta ja hakuun liittyvistä muutoksista ti […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Avustusinfo 10.11. Helsingin kaupungin v. 2021 liikunnan avustuksista

Avustusinfo 10.11. Helsingin kaupungin v. 2021 liikunnan avustuksista

Helsinki tukee kaupungin liikuntaseuroja ja erityisryhmiä jakamalla avustuksia n. 9 miljoonaa euroa vuosittain. Haettavana on toiminta- ja tilankäyttöavustuksia sekä tapahtuma-avustuksia liikuntaa ja urheilua edistäville tapahtumille. Muita avustusmuotoja ovat Starttiavustus alle vuoden toimineelle liikuntaseuralle ja Suunnistuskartta-avustus suunnistuskarttojen painokuluihin sekä muiden liikuntaa edistävien yhdistysten avustus.

Kaupunki tiedottaa v. 2021 liikunnan avustusmuodoista, hausta ja hakuun liittyvistä muutoksista ti 10.11. järjestettävässä avustusinfossa klo 17 alkaen. Tilaisuus toteutetaan etänä, Teamsin avulla.

Lue koko tiedote Helsingin kaupungin verkkosivuilta. >>

Lisätietoa avustuksista ja avustusten hakemisesta Helsingin kaupungin verkkosivuilla (pdf).

 


Sisältö päivitetty 05.11.2020