Suoraan sisältöön

Lotan terveiset

Olen Lotta Pukkila ja aloitin LIITO-hankkeen harrastuskoordinaattorina vuoden 2019 alussa. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi. Tiedän, että uuden harrastuksen, varsinkaan liikunnan aloittaminen ei ole aina helppoa. Itselleni liikunta on tullut tutuksi vasta aikuisiällä.

    Etusivu - Bloggaukset - Lotan terveiset

Lotan terveiset

Hei kaikki,

Olen Lotta Pukkila ja aloitin LIITO-hankkeen harrastuskoordinaattorina vuoden 2019 alussa. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi. Tiedän, että uuden harrastuksen, varsinkaan liikunnan aloittaminen ei ole aina helppoa. Itselleni liikunta on tullut tutuksi vasta aikuisiällä. Lyhyessä ajassa liikunnasta tuli kuitenkin minulle intohimo, tapa rentoutua ja ylittää itseni. Liikunnallista osaamistani olen täydentänyt opiskelemalla myös personal traineriksi.

Viimeisen viiden vuoden aikana olen kokeillut lukemattomia lajeja: yleisurheilua, uintia, joogaa, pilatesta, crossfittiä, kuntosalia, ryhmäjumppaa, sulkapalloa, lenkkeilyä, pyöräilyä, kiipeilyä, nyrkkeilyä, spinningiä, tankotanssia ja hiihtoa. Liikunnassa parasta on, kun aina voi löytää uusia mahdollisuuksia kokeilla uusia asioita ja voittaa itsensä.  Vaikka aloittaminen ei ole helppoa,  Minä kuitenkin uskon, että kaikille voi löytyä se oma liikuntaharrastus ja liikunnan ilo – kun vaan löytyy oikea ryhmä, oikea paikka ja oikea tekeminen. Lisäksi tarvitaan onnistumisen ja hyväksytyksi tulemisen kokemus; saan tehdä tätä juttua omana itsenäni ja omalla tavallani.

Ennen kuin se oma juttu löytyy, edessä voi olla kuitenkin monta kynnystä. Vaihtoehtojen viidakko hämmentää, uuteen paikkaan meneminen jännittää, uusien ihmisten kanssa kommunikointi on haastavaa. Mikä sitten kynnyksesi onkaan, Minä autan. Lähdetään yhdessä etsimään sinulle sopiva liikunnan ilo!

Terveisin
Lotta

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella tai suoraan sähköpostitse lotta.pukkila@lukihero.fi


Sisältö päivitetty 08.04.2019