Suoraan sisältöön

EasySport-toiminta alkanut

Kevään EasySport-tunnit ovat alkaneet portaittain 8.2. alkaen. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi ke 27.1., että lasten ja nuorten liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoharrastustoiminta voi avautua sisätiloissa 1.2. alkaen terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Suositusten mukaisesti EasySport-ryhmiin tulee ilmoittautua etukäteen. EasySport-toiminta on alkanut seuraavin erikoisjärjestelyin: Toiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä. Toiminta toteutetaan tavalla, jossa lähikontaktit voidaan välttää […]

    Etusivu - Ajankohtaista - EasySport-toiminta alkanut

EasySport-toiminta alkanut

Kevään EasySport-tunnit ovat alkaneet portaittain 8.2. alkaen. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi ke 27.1., että lasten ja nuorten liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoharrastustoiminta voi avautua sisätiloissa 1.2. alkaen terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Suositusten mukaisesti EasySport-ryhmiin tulee ilmoittautua etukäteen. EasySport-toiminta on alkanut seuraavin erikoisjärjestelyin:

  • Toiminnassa noudatetaan viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita turvaetäisyyksistä, käsihygieniasta ja kasvomaskien käyttämisestä.
  • Toiminta toteutetaan tavalla, jossa lähikontaktit voidaan välttää tai ne vähenevät merkittävästi.
  • Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.
  • Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön.
  • Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin.
  • Kouluilla tapahtuvilla tunneilla luokka-asteiden sekoittumista vältetään.
  • EasySport-tunnit toimivat lukujärjestyksen mukaan toistaiseksi jatkuvana ryhmämuotoisena toimintana.
  • Kaikkien ryhmien koko on maksimissaan 10, mukaan lukien ohjaaja/t.

 


Sisältö päivitetty 09.02.2021