Suoraan sisältöön

Erityistä tukea vaativan lapsen ohjaaminen uintiharrastuksessa -koulutuksen 2. päivän toteutus 26.1.

Erityistä tukea vaativan lapsen ohjaaminen uintiharrastuksessa -koulutuksen 2. päivä järjestetään ti 26.1. klo 17.30–19.30. Kouluttaja on Johanna Luttinen Liiku, Leiki & Loista -yrityksestä. Tilaisuuden teemoja ovat ohjaajan vuorovaikutustaidot sekä onnistumisen kokemus. Tuolloin perehdytään mm. erilaisten lasten kohtaamiseen ja siihen, miten toimintaympäristö kannattaa rakentaa, jotta voidaan taata onnistumisen kokemuksia kaikille lapsille. Koulutus on suunnattu ainoastaan helsinkiläisille […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Erityistä tukea vaativan lapsen ohjaaminen uintiharrastuksessa -koulutuksen 2. päivän toteutus 26.1.

Erityistä tukea vaativan lapsen ohjaaminen uintiharrastuksessa -koulutuksen 2. päivän toteutus 26.1.

Erityistä tukea vaativan lapsen ohjaaminen uintiharrastuksessa -koulutuksen 2. päivä järjestetään ti 26.1. klo 17.30–19.30. Kouluttaja on Johanna Luttinen Liiku, Leiki & Loista -yrityksestä. Tilaisuuden teemoja ovat ohjaajan vuorovaikutustaidot sekä onnistumisen kokemus. Tuolloin perehdytään mm. erilaisten lasten kohtaamiseen ja siihen, miten toimintaympäristö kannattaa rakentaa, jotta voidaan taata onnistumisen kokemuksia kaikille lapsille.

Koulutus on suunnattu ainoastaan helsinkiläisille uintikoutseille. Koulutus on maksuton ja sen toteuttaa Liito-hanke. Liito-hankkeen rahoittajana on Helsingin kaupunki. Koulutuspäivään voi ilmoittautua to 21.1. mennessä alla olevan linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/2915A1AB3732E01C


Sisältö päivitetty 18.01.2021