Suoraan sisältöön

Harrastuspassi-mobiilisovelluksella vaivattomasti uusia harrastuksia

Harrastuspassi on peruskoulun 7.–9.-luokkalaisille suunnattu uusi mobiilisovellus, jonka tavoitteena on lisätä nuorten mahdollisuuksia kokeilla helposti erilaisia harrastuksia ja löytää itselleen sopiva harrastus. Harrastuspassi auttaa myös harrastusten järjestäjiä tavoittamaan nuoret entistä paremmin. Sovellus jalkautetaan Helsingin peruskoulujen 7.–9.-luokkalaisille elokuun aikana. Sovelluksen käyttäjät löytävät Harrastuspassista helposti oman kaupungin ja lähialueen maksullisen ja maksuttoman harrastustarjonnan sekä etuja, esim. maksuttomia […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Harrastuspassi-mobiilisovelluksella vaivattomasti uusia harrastuksia

Harrastuspassi-mobiilisovelluksella vaivattomasti uusia harrastuksia

Harrastuspassi on peruskoulun 7.–9.-luokkalaisille suunnattu uusi mobiilisovellus, jonka tavoitteena on lisätä nuorten mahdollisuuksia kokeilla helposti erilaisia harrastuksia ja löytää itselleen sopiva harrastus. Harrastuspassi auttaa myös harrastusten järjestäjiä tavoittamaan nuoret entistä paremmin. Sovellus jalkautetaan Helsingin peruskoulujen 7.–9.-luokkalaisille elokuun aikana.

Sovelluksen käyttäjät löytävät Harrastuspassista helposti oman kaupungin ja lähialueen maksullisen ja maksuttoman harrastustarjonnan sekä etuja, esim. maksuttomia harrastuskokeiluja. Kiinnostavista harrastuksista voi sovelluksen kautta vinkata myös kaverille tai sosiaaliseen mediaan ja tallentaa omat suosikit. Harrastuspassi näyttää myös kaupungin suosituimmat harrastukset ja edut sekä nuoren omaan sovelluksen käyttöhistoriaan perustuvia suosituksia.

Harrastuspassista löytyy Helsingin kaupungin nuorille tarjoamat harrastukset ja vapaa-ajan toiminta sekä järjestöjen, yhdistysten ja yritysten tuottamaa harrastustarjontaa. Harrastuspassiin voi ilmoittaa yrityksen tai yhteisön harrastustarjontaa pyytämällä palveluntarjoajan käyttäjätunnukset harrastuspassi.fi-sivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoittaminen on palveluntarjoajille maksutonta.

Harrastuspassi on valtakunnallinen hanke, jonka sovelluskehitystä on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö. Sovelluksen omistaa Helsingin kaupunki. Harrastuspassi on saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielisinä versioina.

Lue lisää: harrastuspassi.fi ja katso esittelyvideo: Aina jotain tekemistä.

 


Sisältö päivitetty 21.08.2020