Suoraan sisältöön

Helsingin kaupungin uudet lyhytkurssit alkavat lokakuun alussa

Helsingin kaupungin uudet lyhytkurssit alkavat lokakuun alussa. Samalla kokeillaan uutta ilmoittautumisjärjestelmää, jonka tavoitteena on helpottaa kursseille ilmoittautumista. Aiemmasta poiketen ilmoittautumista varten ei tarvita erillistä tunnistautumista, vaan ilmoittautuminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Kurssit järjestetään aikavälillä 11.10.–12.11. Uudet lyhytkurssit täydentävät aiempaa kurssitarjontaa ja ne toteutetaan pääosin ulkoharjoitteluna. Tarjolla on esim. lihaskuntoharjoittelua, sykkeen nostoa, sauvakävelyä, senioripalloilua ja metsäjoogaa. Lyhytkursseja […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Helsingin kaupungin uudet lyhytkurssit alkavat lokakuun alussa

Helsingin kaupungin uudet lyhytkurssit alkavat lokakuun alussa

Helsingin kaupungin uudet lyhytkurssit alkavat lokakuun alussa. Samalla kokeillaan uutta ilmoittautumisjärjestelmää, jonka tavoitteena on helpottaa kursseille ilmoittautumista. Aiemmasta poiketen ilmoittautumista varten ei tarvita erillistä tunnistautumista, vaan ilmoittautuminen onnistuu muutamalla klikkauksella.

Kurssit järjestetään aikavälillä 11.10.–12.11. Uudet lyhytkurssit täydentävät aiempaa kurssitarjontaa ja ne toteutetaan pääosin ulkoharjoitteluna. Tarjolla on esim. lihaskuntoharjoittelua, sykkeen nostoa, sauvakävelyä, senioripalloilua ja metsäjoogaa.

Lyhytkursseja järjestetään Latokartanon ja Oulunkylän liikuntapuistoissa, Pirkkolan ulkokuntosalilla ja ulkoilualueella sekä Maunulan liikuntahallissa. Kurssit sopivat kaikentasoisille kuntoilijoille. Kurssien hinta on 15€/kurssi.

Lue koko uutinen Helsinki Liikkuu -verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 29.09.2021