Suoraan sisältöön

Helsingin nuorisopalvelujen uusi digitaalinen jäsenkortti otettu käyttöön

Helsingin nuorisopalvelujen jäsenkortti, eli jässäri, on ilmainen VIP-passi nuorisotalojen toimintaan, tapahtumiin sekä harrastuksiin ympäri Helsinkiä. Se on otettu käyttöön 1.9.2020. Jäsenkortti myönnetään kaikille helsinkiläisille 29 ikävuoteen asti ja sillä pääsee mukaan menoon: musaklubiin, taidekerhoon, pelaamaan tai viettämään aikaa nuorisotalolle. Yli 13-vuotiaat helsinkiläiset saavat käyttönsä digitaalisen ilmaisen jässärin, jolla pääsee viettämään iltaa diskossa ja yökahvilassa, hengailemaan […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Helsingin nuorisopalvelujen uusi digitaalinen jäsenkortti otettu käyttöön

Helsingin nuorisopalvelujen uusi digitaalinen jäsenkortti otettu käyttöön

Helsingin nuorisopalvelujen jäsenkortti, eli jässäri, on ilmainen VIP-passi nuorisotalojen toimintaan, tapahtumiin sekä harrastuksiin ympäri Helsinkiä. Se on otettu käyttöön 1.9.2020. Jäsenkortti myönnetään kaikille helsinkiläisille 29 ikävuoteen asti ja sillä pääsee mukaan menoon: musaklubiin, taidekerhoon, pelaamaan tai viettämään aikaa nuorisotalolle.

Yli 13-vuotiaat helsinkiläiset saavat käyttönsä digitaalisen ilmaisen jässärin, jolla pääsee viettämään iltaa diskossa ja yökahvilassa, hengailemaan nuorisotaloille, treenaamaan bändikämpille, käymään dj-kurssilla, harrastamaan tanssia, teatteria tai kädentaitoja, hakemaan projektirahaa, osallistumaan kesäleirille tai vaikka tuottamaan oman tapahtuman.

Alle 13-vuotiaat saavat nuorisotalolta käyttöönsä muovisen jäsenkortin ja vuosittaisen lukuvuositarran. Helsingin kaupunki ei luovuta yhteystietoja kenellekään, ja käyttäjällä on oikeus tarkistaa kaikki itseään koskevat tiedot.

Lisätietoja Helsingin nuorisopalvelujen toiminnasta löytyy osoitteesta munstadi.fi ja sosiaalisen median kanavista. Täältä löytyvät ohjeet jäsenkortin hankintaan.

 


Sisältö päivitetty 03.09.2020