Suoraan sisältöön

Helsingin seuraparlamentti uudistuu

Vuonna 2009 perustettu seuraparlamentti on helsinkiläisten liikuntaseurojen yhteistyöelin, joka toimii vuorovaikutuksessa Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Seuraparlamentin sääntöjä on päivitetty syksyllä 2021 ja uudet säännöt käydään läpi seurafoorumissa 9.12.2021. Kaikille avoimen seurafoorumin yhteydessä järjestetään myös seuraparlamentin 2022 valintatilaisuus. Seuraparlamentin 10-15 jäsentä valitaan jatkossakin kaksivuotiskausiksi, ja täten vuosittain noin puolet jäsenistä on erovuorossa. Esimerkiksi yhtä lajia kohden […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Helsingin seuraparlamentti uudistuu

Helsingin seuraparlamentti uudistuu

Vuonna 2009 perustettu seuraparlamentti on helsinkiläisten liikuntaseurojen yhteistyöelin, joka toimii vuorovaikutuksessa Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Seuraparlamentin sääntöjä on päivitetty syksyllä 2021 ja uudet säännöt käydään läpi seurafoorumissa 9.12.2021. Kaikille avoimen seurafoorumin yhteydessä järjestetään myös seuraparlamentin 2022 valintatilaisuus.

Seuraparlamentin 10-15 jäsentä valitaan jatkossakin kaksivuotiskausiksi, ja täten vuosittain noin puolet jäsenistä on erovuorossa. Esimerkiksi yhtä lajia kohden seuraparlamenttiin on jatkossa tarkoitus valita vain yksi edustaja. Seuraparlamentiin halutaan erilaisten lajien edustajia, yksilö- sekä joukkuelajeja, aikuisten ja lasten liikuntaa sekä henkilöitä eri puolelta kaupunkia.

Uutinen kaupungin verkkosivuilla (linkki)


Sisältö päivitetty 25.11.2021