Suoraan sisältöön

Helsinki-päivänä 12.6. Malminkartanossa liikutaan boffaten

LIITO-hankkeen Helsinki-päivässä tutustutaan Boffaukseen eli miekkailuun pehmustetuilla miekoilla, kilvillä tai keihäillä.

    Etusivu - Ajankohtaista - Helsinki-päivänä 12.6. Malminkartanossa liikutaan boffaten

Helsinki-päivänä 12.6. Malminkartanossa liikutaan boffaten

LIITO-hankkeen Helsinki-päivässä 12.6.2019 klo 13-15 Malminkartanossa (Kartanonkaaren viereisellä nurmikentällä) tutustutaan Boffaukseen eli miekkailuun pehmustetuilla miekoilla, kilvillä tai keihäillä. Lajiin tutustuttaa aktiivisesti toimiva boffausjoukkue Ajan Kaarti eli AiKa.

 

Ajan Kaarti eli AiKa -boffausohjaajat tutustuttavat lajin pariin sekä kertomalla lajista että opastamalla pienemmissä ryhmissä tai yksittäin. Lisäksi voimme käydä leikkimielisiä boffaustaisteluita, mikäli saamme riittävästi innokkaita boffaajia paikan päälle. Ajan Kaarti -ohjaajat myös kertovat mielellään boffaukseen vaadittavista välineistä, jotka voi siis tehdä kokonaan itse. Helsinki-päivän tapahtumaan ei tarvitse omia välineitä, lainamiekkoja löytyy tapahtumasta.

Boffaus on hauska ja liikunnallinen laji, jota voi harrastaa kaksintaisteluina, pienissä ryhmissä tai taisteluina eri joukkueiden kesken. Tule rohkeasti tutustumaan ja innostumaan uudesta lajista!


Julia Anttilainen

Projektipäällikkö
Puh: 044 781 3010
julia.anttilainen@kuntoutussaatio.fi


Lotta Pukkila

projektityöntekijä
Puh: 050 521 3271
lotta.pukkila@lukihero.fi


Sisältö päivitetty 13.05.2019