Suoraan sisältöön

Helsinki Ski Weeks -tapahtumassa mahdollisuus hiihtää Olympiastadionilla

Helsingin Olympiastadionilla tehdään tammi–helmikuussa historiaa, kun Stadikalla hiihdetään. Hiihtoriemua tarjoaa ensimmäistä kertaa toteutettava Helsinki Ski Weeks -tapahtuma 29.1.–27.2. Helsinki Ski Weeks tarjoaa elämyksiä kaikille – sen takaavat jo uudistetun Olympiastadionin vaikuttavat talviolosuhteet. Olympiastadionista tulee kuukauden ajaksi uusi lähiliikuntapaikka Helsinkiin, sillä Stadikan ladulle on vapaa sisäänpääsy. Omilla suksilla hiihtäminen on ilmaista, mutta stadionilta voi myös vuokrata […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Helsinki Ski Weeks -tapahtumassa mahdollisuus hiihtää Olympiastadionilla

Helsinki Ski Weeks -tapahtumassa mahdollisuus hiihtää Olympiastadionilla

Helsingin Olympiastadionilla tehdään tammi–helmikuussa historiaa, kun Stadikalla hiihdetään. Hiihtoriemua tarjoaa ensimmäistä kertaa toteutettava Helsinki Ski Weeks -tapahtuma 29.1.–27.2.

Helsinki Ski Weeks tarjoaa elämyksiä kaikille – sen takaavat jo uudistetun Olympiastadionin vaikuttavat talviolosuhteet. Olympiastadionista tulee kuukauden ajaksi uusi lähiliikuntapaikka Helsinkiin, sillä Stadikan ladulle on vapaa sisäänpääsy. Omilla suksilla hiihtäminen on ilmaista, mutta stadionilta voi myös vuokrata suksia. Ennakkorekisteröitymisellä ladulle varmistetaan, että kaikki saavat sivakoida sopivalla väljyydellä 1,1 kilometriä pitkää latua.

Helsinki Ski Weeksin tapahtumakokonaisuus yhdistää liikunnan riemun sekä elämyksellisen viihteen. Kuukauden aikana Olympiastadionilla nähdään runsaasti teemaan osuvia oheistapahtumia: Stadikalle kutsuvat itse hiihtomahdollisuuden lisäksi mm. avajaiskonsertti, Lasten Lumipäivät, yrityksille suunnattu sprinttikisa ja suksidisko. Helsinki Ski Weeksin kruunaa 24.2. järjestettävä kansainvälinen Stadion Sprint -kutsukilpailu, jossa hiihdon supertähdet ottavat toisistaan mittaa erilaisessa, viihteellisessä mutta kovatasoisessa kisassa. Helsinki Ski Weeksin täydentää Olympiastadionin viereinen Tapahtumatori, jossa voi nauttia ruoasta ja juomasta.

Lue koko uutinen Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 09.12.2021