Suoraan sisältöön

Ideoita ja vinkkejä liikuntaseuran markkinointiin webinaarista 2.10.

Suomen Olympiakomitea järjestää avoimen ja maksuttoman Tähtiseurapäivä-webinaarin la 2.10. klo 14–16.15. Verkkotapahtumaan ovat tervetulleita kaikki liikuntaseurat – riippumatta siitä, onko seura Tähtiseura tai ei. Tilaisuudessa käsitellään seuratoiminnan ajankohtaisimpia teemoja ja kuullaan aiheeseen liittyviä puheenvuoroja. Liikuntaseurat saavat esim. vinkkejä siihen, miten kohdentaa toimintaansa paremmin tavoittavaksi ja millä tavoin ne voivat saada rahoitusta toiminnalleen. Seuroille tarjotaan myös […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Ideoita ja vinkkejä liikuntaseuran markkinointiin webinaarista 2.10.

Ideoita ja vinkkejä liikuntaseuran markkinointiin webinaarista 2.10.

Suomen Olympiakomitea järjestää avoimen ja maksuttoman Tähtiseurapäivä-webinaarin la 2.10. klo 14–16.15. Verkkotapahtumaan ovat tervetulleita kaikki liikuntaseurat – riippumatta siitä, onko seura Tähtiseura tai ei. Tilaisuudessa käsitellään seuratoiminnan ajankohtaisimpia teemoja ja kuullaan aiheeseen liittyviä puheenvuoroja.

Liikuntaseurat saavat esim. vinkkejä siihen, miten kohdentaa toimintaansa paremmin tavoittavaksi ja millä tavoin ne voivat saada rahoitusta toiminnalleen. Seuroille tarjotaan myös tietoa digitalisaation hyödyntämisestä toimintansa tukena.

Lue koko uutinen Suomen Olympiakomitean verkkosivuilta.

Ilmoittaudu Tähtiseurapäivä-webinaarin 2.10. tästä.

 


Sisältö päivitetty 20.09.2021