Suoraan sisältöön

Itsenäisyyspäivän aaton 5.12. maksutonta tekemistä Helsingissä

Sunnuntaina, itsenäisyyspäivän aattona on luvassa kivaa ja koronaturvallista tekemistä Suomen 104. syntymäpäivän kunniaksi. Alta löytyy muutama vinkki: Liikuntamyllyn mindfulness-hetki Skool-yhtyeen säestämänä klo 10–11 Maksuton mindfulness- ja rentoutuskeidas on tarjolla Liikuntamyllyllä. Hetkeä säestää Skool-yhtye. Lue lisää tapahtumasta Helsingin kaupungin verkkosivuilta. Koko perheen tuli- ja valoshow Pihlajamäen nuorisopuistossa klo 13–17.15 Itsenäisyyspäivän aattoa voi viettää Pihlajamäen nuorisopuistossa, jossa […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Itsenäisyyspäivän aaton 5.12. maksutonta tekemistä Helsingissä

Itsenäisyyspäivän aaton 5.12. maksutonta tekemistä Helsingissä

Sunnuntaina, itsenäisyyspäivän aattona on luvassa kivaa ja koronaturvallista tekemistä Suomen 104. syntymäpäivän kunniaksi. Alta löytyy muutama vinkki:

Liikuntamyllyn mindfulness-hetki Skool-yhtyeen säestämänä klo 10–11

Maksuton mindfulness- ja rentoutuskeidas on tarjolla Liikuntamyllyllä. Hetkeä säestää Skool-yhtye.

Lue lisää tapahtumasta Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Koko perheen tuli- ja valoshow Pihlajamäen nuorisopuistossa klo 13–17.15

Itsenäisyyspäivän aattoa voi viettää Pihlajamäen nuorisopuistossa, jossa on luvassa maksutonta ohjelmaa: Belenos Group of Arts esittää Tulishown klo 15.45 ja 17 (kesto noin 15 minuuttia). Lukas Leon esiintyy klo 16. Musiikkia soittaa DJ Vanja. Hevosajelulle ja poniratsastamaan pääsee koko tapahtuman ajan.

Lue lisää tapahtumasta Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Itsenäisyyspäivän luisteluetkot Oulunkylän tekojääradalla klo 18.30–20.30

Sunnuntai-iltana voi suunnata Oulunkylän tekojääradalle luisteluetkoihin. Tilaisuus on maksuton. Aaton alkuillan tunnelmaa terästää DJ RNo:n sekoitus uusia hittejä ja vanhoja klassikoita.

Lue lisää tapahtumasta Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 30.11.2021