Suoraan sisältöön

Julkistustilaisuus: Suomen liikkuvinta kuntaa johdetaan tiedolla, ei luulolla 29.10.

Liikkumattomuus on keskeinen hyvinvointia murentava tekijä, minkä takia Helsinki on nostanut liikkumisen toimintansa keskiöön ja kaupunkistrategian kärkihankkeeksi. Kaupungin liikkumisohjelma sisältää n. 60 liikkumista edistävää ja liikkumisen esteitä poistavaa toimenpidettä. Torstaina 29.10. klo 11.30–13 julkistetaan kaikille avoin ja kansainvälisesti ainutlaatuinen liikkumisohjelman seurantatyökalu, joka kokoaa yhteen Helsingin konkreettiset teot liikkumisen edistämiseksi. Helsinki palkittiin Suomen liikkuvimpana kuntana v. […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Julkistustilaisuus: Suomen liikkuvinta kuntaa johdetaan tiedolla, ei luulolla 29.10.

Julkistustilaisuus: Suomen liikkuvinta kuntaa johdetaan tiedolla, ei luulolla 29.10.

Liikkumattomuus on keskeinen hyvinvointia murentava tekijä, minkä takia Helsinki on nostanut liikkumisen toimintansa keskiöön ja kaupunkistrategian kärkihankkeeksi. Kaupungin liikkumisohjelma sisältää n. 60 liikkumista edistävää ja liikkumisen esteitä poistavaa toimenpidettä. Torstaina 29.10. klo 11.30–13 julkistetaan kaikille avoin ja kansainvälisesti ainutlaatuinen liikkumisohjelman seurantatyökalu, joka kokoaa yhteen Helsingin konkreettiset teot liikkumisen edistämiseksi.

Helsinki palkittiin Suomen liikkuvimpana kuntana v. 2019. Valintaperusteluissa korostui tiedolla johtamisen vahva asema liikkumisen edistämisessä. Läpinäkyvän ja kaikille avoimen seurantatyökalun tarkoituksena on lisätä ymmärrystä ja vuoropuhelua kaupunkilaisten, sidosryhmien sekä kaupungin toimijoiden kesken. Työkalu tarjoaa mahdollisuuden seurata liikkumisen lisäämiseksi tehtävää työtä, toimenpiteiden edistymistä sekä liikkumisen määrää ja tapoja.

Lue lisää tilaisuuden ohjelmasta ja osallistumisesta Helsingin kaupungin verkkosivuilta.>>

 

 


Sisältö päivitetty 06.10.2020