Suoraan sisältöön

Kaupungin liikuntatarjottimelta eväät uudelle vuosikymmenelle

Uusi vuosikymmen 2020 on alkanut ja on aika suunnata katse kohti kevättä. Kaupunki on täynnä mahdollisuuksia.

    Etusivu - Ajankohtaista - Kaupungin liikuntatarjottimelta eväät uudelle vuosikymmenelle

Kaupungin liikuntatarjottimelta eväät uudelle vuosikymmenelle

Uusi vuosikymmen 2020 on alkanut ja on aika suunnata katse kohti kevättä. Helsingin kaupunki tarjoaa mahdollisuuksia omatoimisen liikkumisen lisäksi erilaisten kurssien ja ryhmien muodossa, joita tarjoavat kaupungin ohella myös paikalliset seurat ja yhdistykset.

Liito-hankkeemme kohderyhmälle lapsille ja nuorille tarjottimelta löytyy mm. uimakouluja, sovellettua liikuntaa, temppujumppaa, EasySportiaFunActionia ja Liikuntahulinoita. EasySport on alakoululaisille tarkoitettua edullista tai kokonaan maksutonta liikuntaa.

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävä FunAction taas tarjoaa harrastusmahdollisuuksia 13-17 -vuotiaille nuorille. Synttäreiden kunniaksi kaupunki järjestää maksuttoman tapahtuman 22.1.2020 klo 17-20 liikuntamyllyssä. Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät täältä.

Tarjontaa kaupungista löytyy siis paljon. Nappaa itsellesi liikunnan kevätesite ja, jos kaipaat apua viidakossa tai kaverin mukaan tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin, ota rohkeasti yhteyttä Liito-hankkeen projektityöntekijään Lottaan. Vinkkejä ja suunnistusapuja löydät myös Helsinki Liikkuu -sivustolta.

Hyvää alkanutta vuotta 2020 koko Liito-tiimin puolesta!

Julia Anttilainen
projektipäällikkö / Liito-hanke
julia.anttilainen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 03.01.2020