Suoraan sisältöön

Aikaisemmat kokemukset vaikuttavat harrastusintoon

Koetko, että olet kokeillut jo kaikenlaista, mutta kokemuksesi harrastamisesta ovat negatiivisia? Tai onko jokin harrastus ollut sellainen, josta olet ollut innoissasi, mutta joka on syystä tai toisesta täytynyt lopettaa? Liito-hankkeessa puramme yhdessä hyvät ja huonot kokemukset keskustellen ja käymme läpi tilanteita, joissa kokemus on voinut syntyä.

Esimerkkinä voi olla tilanne siitä, että ohjeita on tullut liikaa tai liian vähän ja olet kokenut, että toiminnassa mukana pysyminen on siksi ollut hankalaa. Meitä kiinnostaa myös, millaiset asiat sinua innostavat, jotta osaamme auttaa juuri sinua motivoivien liikkumistapojen löytämisessä.

Yritetään yhdessä löytää keinoja, jotka auttavat sinua eteenpäin kohti onnistumisia. Yksi Liito-hankkeen tarjoama keino voi olla keskusteleva ohjausapu itse harrastuksen aloittamiseen ja varmistus siitä, että voit kysyä Liito-hankkeen projektityöntekijältä kaikki itseäsi mietityttävät asiat. Projektityöntekijä voi auttaa mm. selvittämään etukäteen harrastuksen aloittamiseen liittyviä käytännön asioita.


Ota rohkeasti yhteyttä Lottaan joko sähköpostitse tai puhelimitse, niin autamme sinut kohti uusia aktiviteetteja!