Suoraan sisältöön

Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimus 2020 julkistettu

Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimusten sarja käsittelee 7–29-vuotiaiden vapaa-aikaa painottuen mediaan, harrastamiseen ja liikuntaan. Vuoden 2020 vapaa-aikatutkimus painottuu lasten ja nuorten kulttuurin, taiteen sekä median harrastamiseen, joita tarkastellaan etenkin tutkimuksen tilasto-osiossa. Harrastaminen ylipäätään on laajempana läpäisevänä teemana. Tänä vuonna Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimus on edeltäjiään laajempi ja monipuolisempi kokonaisuus. Perinteisen tilasto-osion ohella mukana on kaksi tutkimusartikkelia […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimus 2020 julkistettu

Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimus 2020 julkistettu

Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimusten sarja käsittelee 7–29-vuotiaiden vapaa-aikaa painottuen mediaan, harrastamiseen ja liikuntaan. Vuoden 2020 vapaa-aikatutkimus painottuu lasten ja nuorten kulttuurin, taiteen sekä median harrastamiseen, joita tarkastellaan etenkin tutkimuksen tilasto-osiossa. Harrastaminen ylipäätään on laajempana läpäisevänä teemana.

Tänä vuonna Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimus on edeltäjiään laajempi ja monipuolisempi kokonaisuus. Perinteisen tilasto-osion ohella mukana on kaksi tutkimusartikkelia sekä kaksi tausta-artikkelia. Laajennuksen tavoitteena on tehdä vapaa-aikatutkimuksesta entistä kattavampi kokonaisteos.

Vapaa-aikatutkimuksen 2020 julkaisivat Nuorisotutkimusverkosto ja valtion nuorisoneuvosto. Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimuksen 2020 on toimittanut Mikko Salasuo.

Harrastamisen äärellä. Lasten ja nuorten vapaa-aikatutkimus 2020 (pdf)

 


Sisältö päivitetty 07.05.2021