Suoraan sisältöön

Liikkumisvahti kerää yhteen datan ja teot

Helsingissä liikkumiseen on panostettu jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2018 kaupunginhallitus päätti liikkumisohjelmasta. Tavoitteena on, että terveydelle haitallinen liiallinen istuminen vähenee ja liikkuminen eri muodoissaan lisääntyy kaiken ikäisten kaupunkilaisten ja kaupungin työntekijöiden keskuudessa. Vuonna 2019 Helsinki oli vuoden liikkuvin kunta ja huomisessa (14.1.2021) Urheilugaalassa Helsingin kaupunki on ehdolla vuoden aktiivisimmaksi työpaikaksi. Tällä hetkellä on käynnissä […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Liikkumisvahti kerää yhteen datan ja teot

Liikkumisvahti kerää yhteen datan ja teot

Helsingissä liikkumiseen on panostettu jo useamman vuoden ajan. Vuonna 2018 kaupunginhallitus päätti liikkumisohjelmasta. Tavoitteena on, että terveydelle haitallinen liiallinen istuminen vähenee ja liikkuminen eri muodoissaan lisääntyy kaiken ikäisten kaupunkilaisten ja kaupungin työntekijöiden keskuudessa. Vuonna 2019 Helsinki oli vuoden liikkuvin kunta ja huomisessa (14.1.2021) Urheilugaalassa Helsingin kaupunki on ehdolla vuoden aktiivisimmaksi työpaikaksi.

Tällä hetkellä on käynnissä tai jo toteutettuna 57 eri tekoa liikkumisen lisäämiseksi. Näihin voi tutustua Liikkumisvahdissa, joka kerää yhteen datan ja teot. Palvelussa voit myös verrata, liikutko yhtä paljon kuin muut helsinkiläiset.

Helsingin kaupunki: Liikkumisvahti

 


Sisältö päivitetty 13.01.2021