Suoraan sisältöön

Liikunnan avustukset vuonna 2022

Helsinki tukee kaupungin liikuntaseuroja ja erityisryhmiä jakamalla avustuksia n. 8 miljoonaa euroa vuosittain. Haettavana on toiminta-avustuksia, kohdeavustuksia sekä tapahtuma-avustuksia liikuntaa ja urheilua edistäville tapahtumille. Muita avustusmuotoja ovat Starttiavustus alle vuoden toimineelle liikuntaseuralle ja Suunnistuskartta-avustus suunnistuskarttojen painokuluihin ja muiden liikuntaa edistävien yhdistysten avustus. Liikuntajaosto päätti 2.11. kokouksessaan vuoden 2022 avustusten myöntämisperiaatteista. Kun kaupunginvaltuusto on tehnyt päätöksen […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Liikunnan avustukset vuonna 2022

Liikunnan avustukset vuonna 2022

Helsinki tukee kaupungin liikuntaseuroja ja erityisryhmiä jakamalla avustuksia n. 8 miljoonaa euroa vuosittain. Haettavana on toiminta-avustuksia, kohdeavustuksia sekä tapahtuma-avustuksia liikuntaa ja urheilua edistäville tapahtumille. Muita avustusmuotoja ovat Starttiavustus alle vuoden toimineelle liikuntaseuralle ja Suunnistuskartta-avustus suunnistuskarttojen painokuluihin ja muiden liikuntaa edistävien yhdistysten avustus.

Liikuntajaosto päätti 2.11. kokouksessaan vuoden 2022 avustusten myöntämisperiaatteista. Kun kaupunginvaltuusto on tehnyt päätöksen vuoden 2022 talousarviosta, tekee liikuntajaosto vuoden 2022 ensimmäisessä kokouksessa päätöksen avustusmäärärahan osittamisesta eri avustusmuotoihin.

  • Toiminta-avustus (toimintaosuus ja tilankäyttöosuus), haku 15.2. mennessä
  • Muiden liikuntaa edistävien yhdistysten avustus, haku 15.2. mennessä
  • Suunnistuskartta-avustus, haku 15.2. mennessä
  • Starttiavustus (alle vuoden toimineille tai vasta perustetuilla liikuntaseuroille), haku ympäri vuoden
  • Tapahtuma-avustus (liikuntatapahtumiin, jotka järjestetään Helsingin kaupungin alueella), haku ympäri vuoden
  • Liikunnan kohdeavustus (haku ympäri vuoden, hakemuksia käsitellään kuukausittain).

Lue lisätietoa liikunnan avustuksista Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Liikunnan avustukset – HAKUOHJE 2022 (pdf)

 


Sisältö päivitetty 23.11.2021