Suoraan sisältöön

Liikuntaluuri-puhelinpalvelusta henkilökohtaista ohjausta Helsingin liikuntamahdollisuuksien pariin

Helsingin liikuntapalvelut avaa 11.1. uuden puhelinpalvelun, Liikuntaluurin, joka tarjoaa kaupunkilaisille tietoa, tukea ja kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin, liikkumista koskeviin kysymyksiin. Liikuntaluurin avulla kaupunkilaiset voivat löytää entistä paremmin liikuntapalveluiden pariin ja lähteä myös omatoimisesti liikkeelle. Olipa kyseessä sitten ohjattuun liikuntaan liittyvät kysymykset, liikkumisen […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Liikuntaluuri-puhelinpalvelusta henkilökohtaista ohjausta Helsingin liikuntamahdollisuuksien pariin

Liikuntaluuri-puhelinpalvelusta henkilökohtaista ohjausta Helsingin liikuntamahdollisuuksien pariin

Helsingin liikuntapalvelut avaa 11.1. uuden puhelinpalvelun, Liikuntaluurin, joka tarjoaa kaupunkilaisille tietoa, tukea ja kannustusta liikkumismahdollisuuksiin liittyen. Palvelu on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille, jotka voivat puhelinpalvelun avulla saada liikunta-alan asiantuntijan apua mieltä askarruttaviin, liikkumista koskeviin kysymyksiin.

Liikuntaluurin avulla kaupunkilaiset voivat löytää entistä paremmin liikuntapalveluiden pariin ja lähteä myös omatoimisesti liikkeelle. Olipa kyseessä sitten ohjattuun liikuntaan liittyvät kysymykset, liikkumisen aloittamiseen ja itselle sopivan liikuntamuodon löytämiseen liittyvät haasteet, liikuntasuositukset, tai kaupungin sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuuksin liittyvät kysymykset, Liikuntaluuri tarjoaa mahdollisuuden jutella liikunta-alan asiantuntijan kanssa ja saada vinkkejä liikkumisen lisäämiseen arjessa.

”Uusi ja maksuton Liikuntaluuri tulee parantamaan jo olemassa olevaa liikuntaan liittyvää neuvontaa, asiakasohjausta ja palvelutuotantoa. Palvelun tavoitteena on myös madaltaa kynnystä hakeutua meidän omien liikuntapalveluiden pariin. Tällaisina poikkeusaikoina ne hyväksi ja omaksi todetut tavat liikkua eivät välttämättä olekaan aina mahdollisia, joten Liikuntaluurin avulla haluamme myös auttaa kaupunkilaisia löytämään mahdollisimman helposti uusia, itselle sopivia tapoja liikkua”, sanoo kaupungin liikuntapalvelupäällikkö Tuuli Salospohja.

Mitä? Liikunnan infopuhelin, johon soittamalla saa tietoa Helsingin ohjatuista liikuntapalveluista ja liikuntamahdollisuuksista. Puheluun vastaavat kaupungin liikunnanohjaajat. Info on maksuton (normaali puhelumaksu oman operaattorisopimuksen mukaisesti).
Missä? Puhelimitse palvelunumerossa 09 310 32623
Milloin? 11.1. alkaen ma-pe klo 9–15 (1.2. alkaen Liikuntaluuri palvelee arkisin ma–to kello 13–15.30)
Kenelle? Kaikille liikuntaan apua ja neuvoja kaipaaville kaupunkilaisille

Lue koko uutinen Helsingin kaupungin verkkosivuilta.>>

 


Sisältö päivitetty 08.01.2021