Suoraan sisältöön

Liikuntapaikoille myönnettiin lähes 31 miljoonaa euroa

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on myöntänyt liikuntapaikkojen rakentamiseen sekä avustamiseen yhteensä 30 994 000 euroa. Avustukset on kohdennettu etenkin perusliikuntapaikkoihin, kuten liikuntasaleihin ja -halleihin. Opetus- ja kulttuuriministeriössä päätettäviin, kustannusarvioltaan yli 700 000 euron hankkeisiin, myönnettiin tästä yhteensä 21,6 miljoonaa euroa. Avustusta sai 30 hanketta. – Tavoitteena on erityisesti avustaa laajojen käyttäjäryhmien tarpeisiin tarkoitettujen liikuntapaikkojen […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Liikuntapaikoille myönnettiin lähes 31 miljoonaa euroa

Liikuntapaikoille myönnettiin lähes 31 miljoonaa euroa

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko on myöntänyt liikuntapaikkojen rakentamiseen sekä avustamiseen yhteensä 30 994 000 euroa. Avustukset on kohdennettu etenkin perusliikuntapaikkoihin, kuten liikuntasaleihin ja -halleihin. Opetus- ja kulttuuriministeriössä päätettäviin, kustannusarvioltaan yli 700 000 euron hankkeisiin, myönnettiin tästä yhteensä 21,6 miljoonaa euroa. Avustusta sai 30 hanketta.

– Tavoitteena on erityisesti avustaa laajojen käyttäjäryhmien tarpeisiin tarkoitettujen liikuntapaikkojen rakentamista ja peruskorjaamista sekä niihin liittyvää varustamista. Näillä toimilla voidaan tehokkaasti vaikuttaa suomalaisten liikkumistottumuksiin ja tällä tavoin kannustaa oman terveytensä kannalta riittämättömästi liikkuvat löytämään liikunnan ilon, ministeri Saarikko toteaa.

Lue koko tiedote opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 21.04.2021