Suoraan sisältöön

Liito-etäkoulutuksia tulossa huhti–toukokuussa – Tervetuloa mukaan!

Huhti–toukokuussa on tarjolla kaksi maksutonta Liito-etäkoulutusta. Molemmissa kouluttajana on psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Vuorovaikutuksen voima lapsen itsetunnon ja motivaation vahvistajana – etäkoulutus helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille toteutetaan ke 14.4. klo 17.30–19.30 (viimeinen ilmoittautumispäivä pe 9.4.; Ilmoittautumislinkki koulutukseen). Koulutuksessa perehdytään motivaation ja itsetunnon teoreettiseen viitekehykseen käytännönläheisesti […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Liito-etäkoulutuksia tulossa huhti–toukokuussa – Tervetuloa mukaan!

Liito-etäkoulutuksia tulossa huhti–toukokuussa – Tervetuloa mukaan!

Huhti–toukokuussa on tarjolla kaksi maksutonta Liito-etäkoulutusta. Molemmissa kouluttajana on psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista).

Vuorovaikutuksen voima lapsen itsetunnon ja motivaation vahvistajana – etäkoulutus helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille toteutetaan ke 14.4. klo 17.30–19.30 (viimeinen ilmoittautumispäivä pe 9.4.; Ilmoittautumislinkki koulutukseen). Koulutuksessa perehdytään motivaation ja itsetunnon teoreettiseen viitekehykseen käytännönläheisesti sekä arjessa toimiviksi todettuihin esimerkkeihin viitaten. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana päivittäistä vuorovaikutusta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan arkeen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten hyvinvoivaa arkea.

Etäkoulutus kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille to 27.5. klo 9–11 (viimeinen ilmoittautumispäivä ma 24.5; Ilmoittautumislinkki koulutukseen). Miltä harrastaminen näyttää lapsen silmin? Haluaisitko oppia, minkälainen vuorovaikutus ja valmennus tukevat parhaiten lapsen motivaatiota, itsetuntoa sekä halua oppia uutta? Haluatko vahvistaa taitojasi luoda innostava ja psyykkisesti turvallinen treeniympäristö?

Saat käytännönläheisiä ja valmennuksessa hyväksi todettuja keinoja kehittää omia vuorovaikutustaitoja, jolloin opit valmentamaan sekä kohtaamaan paremmin erilaisia oppijoita. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana valmennustilannetta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan valmennukseen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten liikunnallista, aktiivista ja hyvinvoivaa arkea.

 


Sisältö päivitetty 08.02.2021