Suoraan sisältöön

Liito-hankkeen valmennusten syksy käynnistyi yhteistyössä HNMKY:n kanssa

Liike jatkuu – tieto tukee eli Liito-hanke on kesälomien jälkeen taas täydessä vauhdissa! Valmennukset alkoivat maanantaina 5.8.2019 Helsingin NMKY:n iltapäiväkerho-ohjaajien kanssa. Paikalla oli noin 40 kerhotoiminnan ohjaajaa.

    Etusivu - Ajankohtaista - Liito-hankkeen valmennusten syksy käynnistyi yhteistyössä HNMKY:n kanssa

Liito-hankkeen valmennusten syksy käynnistyi yhteistyössä HNMKY:n kanssa

Liike jatkuu – tieto tukee eli Liito-hanke on kesälomien jälkeen taas täydessä vauhdissa! Somessa meitä seuranneet ovat voineet huomata, että viikottaiset harrastuskokeilut ovat pyörineet myös lomien aikaan. Kokeilut ovat olleet niin onnistuneita ja olemme saaneet hyvää palautetta, että niitä tullaan jatkamaan myös syksyllä.

Liito-hankkeen valmennukset alkoivat maanantaina 5.8.2019 Helsingin NMKY:n iltapäiväkerho-ohjaajien kanssa. Paikalla oli noin 40 kerhotoiminnan ohjaajaa. Projektityöntekijämme Lotta Pukkila herätteli keskustelua mm. siitä, millaista on lapsen tai nuoren hyvä kohtaaminen ja kertoi Liito-hankkeen tähänastisista kokemuksista. Helsingin seudun erilaiset oppijat (HERO) ry:n vapaa-ajankoordinaattori Marika Kivilehto puhui mm. siitä, miten lukivaikeudet voivat näkyä harrastustoiminnassa.

Kuvassa Marika K., Lotta, Anna-Mari ja Julia

Virittelimme keväällä yhteistyötä Mahdollisuus lapselle (Malary) ry:n kanssa ja saimmekin nyt HNMKY:n koulutukseen mukaan Malaryn toiminnanjohtajan Anna-Mari Laitilan. Anna-Mari pisti kuulijoihin vähän myös liikettä ja puhui mm. harrastuskertojen hyvän ennakkosuunnittelun merkityksestä.

Valmennukset jatkuvat ensiviikolla, kun Liito-hanke jalkautuu Liikuntamyllyyn valmentamaan Helsingin kaupungin liikunnanohjaajia. Kaikille avoin Liito-valmennus pidetään kaksiosaisena 25.9.2019 ja 7.10.2019 Helsingin seudun erilaisten oppijoiden tiloissa Vilhonkadulla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenteristamme!

 


Sisältö päivitetty 21.09.2020