Suoraan sisältöön

Liito-harrastuskokeilut jatkuvat myös syksyllä

”Tässähän ihan innostui liikkumaan kunnolla.”

    Etusivu - Ajankohtaista - Liito-harrastuskokeilut jatkuvat myös syksyllä

Liito-harrastuskokeilut jatkuvat myös syksyllä

Kesällä järjestimme Liito-harrastuskokeiluita, ja lähes jokaiseen kertaan osallistuikin pieni joukko innokkaita kokeilijoita. Tutustuimme mm. Helsingin kaupungin toteuttaman Nyt-liikunnan kehonhuoltoon sekä hupipeleihin. Auringosta saimme nauttia Pirkkolan liikuntapuistossa tutustuen ulkoliikuntalaitteisiin sekä kiertämällä Töölönlahden ja tutustuen Maailmanympärysmatkan leimauspisteisiin Itämeren suojelun hyväksi.

Linnanmäen Sirkuskoulussa pääsimme testaamaan tasapainoamme tasapainopallon päällä, trapetsilla ja yksipyöräisellä. TennisHedman taas ohjasi meidät tenniksen saloihin. Helsingin Kisa-Veikkojen pararyhmän kanssa päästiin juoksutreeneihin ja tavattiin paraurheilun tulevia tähtiä.

Osallistujien palaute harrastuskokeiluista oli positiivista. ”Kiva kun pääsi pienessä ryhmässä kokeilemaan uutta lajia”.  ”En olisi yksin uskaltanut”. ”Tässähän ihan innostui liikkumaan kunnolla.” ”Mielekkääseen tekemiseen oli helppo keskittyä”. Liito-harrastuskokeiluiden palautteen perusteella päätimme ottaa nämä pienryhmien harrastuskokeilut myös syksyn ohjelmaan.

Syksyn harrastuskokeiluissa päästään tutustumaan uusiin lajeihin itsepuolustuslajeista kahvakuulaan. Maksuttomiin kokeiluihin ovat tervetulleita mukaan kaikki 13-29-vuotiaat helsinkiläiset. Kokeiluihin mahtuu mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja ilmoittautua voi joko sähköpostitse lotta.pukkila@lukihero.fi tai puhelimitse 050 521 3271.

Mukaan voi ottaa myös oman aikuisen.

Syksyn Liito-harrastuskokeilut

Jäikö sinulle mieleinen laji puuttumaan? Liito-hanke auttaa myös yksilöllisesti harrastuksen alkuun. Haluaisiko seurasi järjestää Liito-harrastuskokeilun? Ota yhteyttä niin sovitaan yhteistyöstä!


Sisältö päivitetty 21.09.2020