Suoraan sisältöön

Maksutonta harrastamista kaikissa Helsingin peruskouluissa 30.8. alkaen

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävän harrastamisen Suomen mallin toiminta laajenee Helsingissä kaikkiin peruskouluihin. Syksyn harrastusryhmät aloittavat toimintansa 30.8. lähtien ja ne on suunnattu 3.–9. luokkien oppilaille. Harrastusryhmiä on yhteensä n. 250, ja harrastustarjonta täydentyy vielä kuluvan lukukauden aikana. Harrastaminen on maksutonta. Se ajoittuu koulupäivän jälkeiseen aikaan ja tapahtuu omalla koululla tai sen läheisyydessä. Koulut […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Maksutonta harrastamista kaikissa Helsingin peruskouluissa 30.8. alkaen

Maksutonta harrastamista kaikissa Helsingin peruskouluissa 30.8. alkaen

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävän harrastamisen Suomen mallin toiminta laajenee Helsingissä kaikkiin peruskouluihin. Syksyn harrastusryhmät aloittavat toimintansa 30.8. lähtien ja ne on suunnattu 3.–9. luokkien oppilaille.

Harrastusryhmiä on yhteensä n. 250, ja harrastustarjonta täydentyy vielä kuluvan lukukauden aikana. Harrastaminen on maksutonta. Se ajoittuu koulupäivän jälkeiseen aikaan ja tapahtuu omalla koululla tai sen läheisyydessä.

Koulut tiedottavat huoltajia ja oppilaita uusista harrastusmahdollisuuksista esim. Wilman kautta. Harrastustoiminta toteutetaan yhdessä järjestöjen, seurojen, yritysten sekä muiden lapsille ja nuorille harrastustoimintaa järjestävien toimijoiden kanssa. Tiedot harrastusryhmistä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät koulujen omilta verkkosivuilta. Toiminnassa noudatetaan harrastustoimintaa varten laadittuja terveysturvallisuusohjeita, ja harrastusten järjestäjät ovat sitoutuneet noudattamaan laatimaansa terveysturvallisuussuunnitelmaa.

Lue koko uutinen Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 26.08.2021