Suoraan sisältöön

Malminkartanoon tulossa harrastushalli

Malminkartano saa harrastushallin ja lisää matalan kynnyksen harrastustoimintaa nuorille ja lapsiperheille. Harrastushalli sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 18. Se pyritään avaamaan syksyn 2020 aikana. Harrastushallin tarjonta ei painotu vain urheiluun, vaan monipuoliseen matalan kynnyksen harrastustoimintaan. Toimintaa tuottaa nuorisopalvelut tiiviissä yhteistyössä kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan muiden toimijoiden (mm. kirjasto-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut) sekä kolmannen sektorin toimijoiden ja alueen […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Malminkartanoon tulossa harrastushalli

Malminkartanoon tulossa harrastushalli

Malminkartano saa harrastushallin ja lisää matalan kynnyksen harrastustoimintaa nuorille ja lapsiperheille. Harrastushalli sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 18. Se pyritään avaamaan syksyn 2020 aikana.

Harrastushallin tarjonta ei painotu vain urheiluun, vaan monipuoliseen matalan kynnyksen harrastustoimintaan. Toimintaa tuottaa nuorisopalvelut tiiviissä yhteistyössä kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan muiden toimijoiden (mm. kirjasto-, kulttuuri- ja liikuntapalvelut) sekä kolmannen sektorin toimijoiden ja alueen yhdistysten kanssa.

Harrastushalli on osa Enemmän yhdessä -hanketta, jonka tavoitteena on luoda lisää matalan kynnyksen harrastustoimintaa nuorille ja lapsiperheille. Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan nuorisopalveluiden koordinoimaa hanketta pilotoidaan Kannelmäen–Malminkartanon alueella v. 2019–2021. Se on osa Helsingin kaupungin Mukana-ohjelmaa, joka on eriarvoisuuden vähentämiseen ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn tähtäävä kaupunkistrategiahanke.

 


Sisältö päivitetty 24.08.2020