Suoraan sisältöön

Mitä syyslomalla? Tarjolla yli 80 vaihtoehtoa

Nuorille ja lapsiperheille on syyslomalla tarjolla runsaasti tapahtumia eri puolilla Helsinkiä. Nuorisotaloilla, liikuntapaikoissa, kirjastoissa, kulttuurikeskuksissa ja museoissa järjestetään yli 80 erilaista tapahtumaa – näistä yli 40 erikseen nuorille (linkki nuorten.helsinki -uutiseen). Monipuolisen kulttuurin lisäksi tarjolla on myös runsaasti liikuntaa. Esimerkiksi Töölön kisahallissa vietetään EasySport-viikkoa, jossa ala-asteikäiset voivat kokeilla erilaisia maila- ja pallopelejä pelkällä Kisiksen sisäänpääsymaksulla […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Mitä syyslomalla? Tarjolla yli 80 vaihtoehtoa

Mitä syyslomalla? Tarjolla yli 80 vaihtoehtoa

Nuorille ja lapsiperheille on syyslomalla tarjolla runsaasti tapahtumia eri puolilla Helsinkiä. Nuorisotaloilla, liikuntapaikoissa, kirjastoissa, kulttuurikeskuksissa ja museoissa järjestetään yli 80 erilaista tapahtumaa – näistä yli 40 erikseen nuorille (linkki nuorten.helsinki -uutiseen).

Monipuolisen kulttuurin lisäksi tarjolla on myös runsaasti liikuntaa. Esimerkiksi Töölön kisahallissa vietetään EasySport-viikkoa, jossa ala-asteikäiset voivat kokeilla erilaisia maila- ja pallopelejä pelkällä Kisiksen sisäänpääsymaksulla (2 €). Pihlajamäen nuorisopuistossa (18.10. klo 13-17) ilmaisessa Action day Savelassa pääset kokeilemaan esimerkiksi kuplafutista ja sumopainia. Liikuntamyllyssä vietetään 20.10. klo 16-20 FunActionin ja Nyt-liikunnan yhteistä syysriehaa, jossa nuoret voivat tulla kokeilemaan erilaisia lajeja.  Malminkartanon uusi harrastushalli tarjoaa myös runsaan kattauksen erilaista liikuntaa tanssipeleistä jousiammuntaan.

Kaikki kaupungin syyslomatapahtumat löydät koottuna tapahtumat.hel.fi-sivustolta (linkki sivustolle).

 


Sisältö päivitetty 14.10.2021