Suoraan sisältöön

Nuorten ohjattu harrastustoiminta palaa sisätiloihin 1. helmikuuta

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 27.1.2021, että lasten ja nuortenharrastustoimintaa voidaan taas järjestää sisätiloissa 1.2.2021 alkaen. Alle 20-vuotiaiden liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoharrastustoiminta voidaan käynnistää Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien hallinnoimissa tiloissa rajatusti ja erityistä terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu myös ulkona jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla. Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita ja niiden rikkominen voi johtaa […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Nuorten ohjattu harrastustoiminta palaa sisätiloihin 1. helmikuuta

Nuorten ohjattu harrastustoiminta palaa sisätiloihin 1. helmikuuta

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 27.1.2021, että lasten ja nuortenharrastustoimintaa voidaan taas järjestää sisätiloissa 1.2.2021 alkaen.

Alle 20-vuotiaiden liikunta-, kulttuuri- ja nuorisoharrastustoiminta voidaan käynnistää Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien hallinnoimissa tiloissa rajatusti ja erityistä terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu myös ulkona jo aiemmin myönnetyillä vuoroilla.

Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita ja niiden rikkominen voi johtaa tilavarausten peruuttamiseen tai toiminnan keskeyttämiseen.

Harrastustoiminnan ulkopuolella sisäliikuntapaikat ja nuorisotilat pysyvät kiinni 28.2.2021 saakka. Nuorisotyötä toteutetaan ulkona rajoitetusti enintään 10 hengen ryhmissä. EasySport- ja FunAction -toiminnan jatkumisesta tiedotetaan viimeistään 2.2.

 


Sisältö päivitetty 28.01.2021