Suoraan sisältöön

Pyöräilyviikko käynnissä pääkaupunkiseudulla

Pyöräilyviikko toteutetaan pääkaupunkiseudulla 28.8.–5.9. Maksuttomiin, matalan kynnyksen tapahtumiin sekä opastetulle pyöräretkelle ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikentasoiset pyöräilijät ja pyöräilystä kiinnostuneet. Omaa pyörää ei tarvita, mukaan pääsee vaikka kaupunkipyörällä. Tapahtumien ohjelmat täydentyvät vielä ennen tapahtumia. Koko ohjelma on luettavissa Helsingin seudun pyöräilijät ry:n (Hepo) Pyöräilyviikko-verkkosivuilla ja Hepon Facebook-tapahtumissa. Pyöräilyviikon ohjelmakokonaisuus on toteutettu sellaiseksi, että siihen voi […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Pyöräilyviikko käynnissä pääkaupunkiseudulla

Pyöräilyviikko käynnissä pääkaupunkiseudulla

Pyöräilyviikko toteutetaan pääkaupunkiseudulla 28.8.–5.9. Maksuttomiin, matalan kynnyksen tapahtumiin sekä opastetulle pyöräretkelle ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikentasoiset pyöräilijät ja pyöräilystä kiinnostuneet. Omaa pyörää ei tarvita, mukaan pääsee vaikka kaupunkipyörällä.

Tapahtumien ohjelmat täydentyvät vielä ennen tapahtumia. Koko ohjelma on luettavissa Helsingin seudun pyöräilijät ry:n (Hepo) Pyöräilyviikko-verkkosivuilla ja Hepon Facebook-tapahtumissa. Pyöräilyviikon ohjelmakokonaisuus on toteutettu sellaiseksi, että siihen voi osallistua terveysturvallisesti.

Tutustu ohjelmaan Pyöräilyviikko-verkkosivuilla.

Tutustu ohjelmaan Helsingin seudun pyöräilijät ry:n (Hepo) Facebook-sivuilla.

 


Sisältö päivitetty 30.08.2021