Suoraan sisältöön

#Seurasydän kutsuu takaisin liikuntaseuraan

Pandemia on katkaissut monen suomalaisen liikuntaharrastuksen. Seurasydän-kampanja kutsuu ihmiset takaisin harrastamaan, kentille ja katsomoon syksyllä 2021. Seurasydän on Olympiakomitean yhdessä lajiliittojen, liikunnan aluejärjestöjen ja suomalaisten urheiluseurojen kanssa järjestämä kampanja, joka nostaa esiin urheiluseurojen yhteisöllisyyttä. Kampanja tarjoaa seurojen viestintään valmiita aineistoja, joita voidaan hyödyntää joko sellaisenaan tai vapaasti muokaten seurojen viestinnässä. Suomalaisen seuraväen yhteistä Seurapaitapäivää juhlitaan […]

    Etusivu - Ajankohtaista - #Seurasydän kutsuu takaisin liikuntaseuraan

#Seurasydän kutsuu takaisin liikuntaseuraan

Pandemia on katkaissut monen suomalaisen liikuntaharrastuksen. Seurasydän-kampanja kutsuu ihmiset takaisin harrastamaan, kentille ja katsomoon syksyllä 2021. Seurasydän on Olympiakomitean yhdessä lajiliittojen, liikunnan aluejärjestöjen ja suomalaisten urheiluseurojen kanssa järjestämä kampanja, joka nostaa esiin urheiluseurojen yhteisöllisyyttä. Kampanja tarjoaa seurojen viestintään valmiita aineistoja, joita voidaan hyödyntää joko sellaisenaan tai vapaasti muokaten seurojen viestinnässä.

Suomalaisen seuraväen yhteistä Seurapaitapäivää juhlitaan koko urheiluyhteisön voimin tiistaina 28.9.2021. Teemapäivä kannustaa jälleen jokaista pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran värein.

Seurasydän Facebookissa (linkki) ja Instagramissa (linkki).

Lue uutinen ja ohjeet kampanjaan osallistumisesta Olympiakomitean verkkosivuilta (linkki)


Sisältö päivitetty 21.09.2021