Suoraan sisältöön

Sote ja liikunta – missä mennään? -tilaisuus tulossa 2.9.

Sote ja liikunta -teema on noussut ajankohtaiseksi viimeistään eduskunnan hyväksyttyä kesäkuussa sote-uudistuksen lainsäädäntöpaketin. Hyvinvointialueiden toiminta alkaa 1.1.2023, ja ensimmäiset aluevaalit toimitetaan 23.1.2022. Suomen Olympiakomitean Liikkujan polku -verkoston vaikuttamisteemaryhmä järjestää to 2.9. klo 10–12 tilaisuuden, jossa perehdytään esim. alla mainittuihin aiheisiin: Miten voimme varautua ja vaikuttaa sote-uudistuksen toimeenpanoon vahvistaen liikunnan asemaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä? Miten […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Sote ja liikunta – missä mennään? -tilaisuus tulossa 2.9.

Sote ja liikunta – missä mennään? -tilaisuus tulossa 2.9.

Sote ja liikunta -teema on noussut ajankohtaiseksi viimeistään eduskunnan hyväksyttyä kesäkuussa sote-uudistuksen lainsäädäntöpaketin. Hyvinvointialueiden toiminta alkaa 1.1.2023, ja ensimmäiset aluevaalit toimitetaan 23.1.2022.

Suomen Olympiakomitean Liikkujan polku -verkoston vaikuttamisteemaryhmä järjestää to 2.9. klo 10–12 tilaisuuden, jossa perehdytään esim. alla mainittuihin aiheisiin:

  • Miten voimme varautua ja vaikuttaa sote-uudistuksen toimeenpanoon vahvistaen liikunnan asemaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä?
  • Miten uudistus näkyy kunnissa ja mitä liikunnan edistäjien on hyvä tietää kunnille laskettavista hyte-kertoimista?

Aiheista alustavat Timo Ståhl (THL) ja Mari Ahonen-Walker (Kuntaliitto). Lisäksi käynnistetään keskustelu liikuntayhteisön vaikuttamisesta aluevaalien alla.

Tilaisuus on avoin kaikille ja se toteutetaan etänä Zoomin avulla. Osallistujilta pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä ennakkokysymyksiä ja -huomioita asiantuntijoille ja keskusteluun.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä.

 


Sisältö päivitetty 19.08.2021