Suoraan sisältöön

Talvikilometrikisa 2022

Talvikilometrikisa eli leikkimielinen, joukkueiden välinen kisa poljetaan jälleen 1.1.–28.2. Kisaan ovat kaikki tervetulleita. Kisassa halutaan heittää haaste etenkin työnantajille, koska työpaikoilla on hyvät mahdollisuudet kannustaa talvella pyöräilyyn. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 1 000 polkijaa. Kilometrikisa on osallistujille maksuton ja sen järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry. Talvikilometrikisan tavoitteena on kannustaa yhä suurempi joukko suomalaisia löytämään pyöräilyn […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Talvikilometrikisa 2022

Talvikilometrikisa 2022

Talvikilometrikisa eli leikkimielinen, joukkueiden välinen kisa poljetaan jälleen 1.1.–28.2. Kisaan ovat kaikki tervetulleita. Kisassa halutaan heittää haaste etenkin työnantajille, koska työpaikoilla on hyvät mahdollisuudet kannustaa talvella pyöräilyyn. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 1 000 polkijaa. Kilometrikisa on osallistujille maksuton ja sen järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Talvikilometrikisan tavoitteena on kannustaa yhä suurempi joukko suomalaisia löytämään pyöräilyn ilon myös talvella. Kisa tarjoaa oivan mahdollisuuden kokeilla talvella pyöräilyä. Mukavammaksi vaihtelevissa sääolosuhteissa polkemisen tekee tieto siitä, että perillä odottaa puhdistettu pyöräpysäköintipaikka ja mahdollisuus vaatteiden kuivattamiseen.

Pyöräliiton Pyöräilytalvi-podcast

Pyöräliiton Pyöräilytalvi-podcast pitää pyörät pyörimässä Talvikilometrikisan alkamiseen saakka ja tarjoaa vetoapua myös kisan aikana. Fedja Kamarin ja Martti Tulenheimon 12-osaisessa podcastissa pohditaan muun muassa: Millaisia ovat talvipyöräilyn myytit ja miten niitä murretaan? Miten tehdään parempia pyöräilykaupunkeja – ympärivuotisesti? Podcastissa vierailee viikkojen mittaan Suomen eturivin pyöräilyn asiantuntijoita, joilta kuullaan ajankohtaiset kuulumiset. Ohjelmaa esitetään Radio Helsingin taajuuksilla keskiviikkoisin klo 12.30–13. Radion lisäksi ohjelmaa voi kuunnella mm. Spotifyn ja Applen alustoilla.

Kilometrikisa Facebookissa ja Instagramissa

Someen päivitetään ajankohtaista tietoa tulevista Kilometrikisoista ja jaetaan osallistuneiden postaamia kuvia. Jos kuvaan on merkitty #kilometrikisa, #talvikilometrikisa tai #talvikilometrikisa2022 ei kysytä erikseen lupaa kuvan jakamiseen.

Pyöräilemällä voi myös auttaa

Kesäkisan tavoin, myös Talvikisassa joukkueilla on mahdollisuus osallistua Suomen Punaisen Ristin Ketjureaktio-keräykseen. Jokaisesta poljetusta 25 kilometristä lahjoitetaan 1 € ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Lahjoituksilla Suomen Punainen Risti tukee esimerkiksi katastrofivalmiustyötä.

Lue lisää kilometrikisa.fi-sivuilta.

 


Sisältö päivitetty 22.12.2021