Suoraan sisältöön

Etäkoulutus kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille

27.05.2021 | Ilm. viim.24.05.2021


Perustiedot

To 27.5. klo 9–11

Teams-koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä ma 24.5.

Ilmoittautumislinkki koulutukseen

Miltä harrastaminen näyttää lapsen silmin? Haluaisitko oppia, minkälainen vuorovaikutus ja valmennus tukevat parhaiten lapsen motivaatiota, itsetuntoa sekä halua oppia uutta? Haluatko vahvistaa taitojasi luoda innostava ja psyykkisesti turvallinen treeniympäristö?

Saat käytännönläheisiä ja valmennuksessa hyväksi todettuja keinoja kehittää omia vuorovaikutustaitoja, jolloin opit valmentamaan sekä kohtaamaan paremmin erilaisia oppijoita. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana valmennustilannetta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan valmennukseen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten liikunnallista, aktiivista ja hyvinvoivaa arkea.

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Koulutus on suunnattu helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille. Koulutus on maksuton ja sen toteuttaa Liito-hanke. Liito-hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Alla on palautetta Johannan aikaisemmista, vastaavanlaisista koulutuksista. Alla on saatuja vastauksia kysymykseen ”Mikä koulutuksessa oli parasta?”.

”Vetäjä oli mahtava ja innostava, ja osasi välittää viestinsä täydellisesti. Hänen kerrontatyylinsä oli erikoisen mukaansatempaava ja kolme tuntia meni kuin siivillä. Hän onnistui luomaan aiheesta todella kiehtovan, silmiäavaavan ja moniulotteisen, ja silti käytännönläheisen ja helposti omaksuttavan.”

”Koulutus antoi eväitä ymmärtää lapseen mahdollisesti vaikuttavia asioita ja kohdata lapsi enemmän yksilönä kuin vain ”haittana”.”

”Vuorovaikutus, pisti hyvin pohtimaan omia asenteita ja käytäntöjä. Vahvisti inhimillisen kohtaamisen tärkeyttä, aitoutta.”

”Koulutuksessa parasta oli kuulla ihan ammattilaisen mielipiteitä ja omia kokemuksia. Monet asioista oli jo ennestään tuttuja esim. perheen tai muun kautta. (Lähinnä siis, että miten olla erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa)…”