Suoraan sisältöön

Etäkoulutus: Lasten osallisuus liikkumaan innostajana – käytännön vinkit ja harjoitusmallit motivaation vahvistamiseen

14.12.2021


Perustiedot

Aika: Ti 14.12.2021 klo 9–11

Toteutustapa: Etäkoulutus Microsoft Teams -sovelluksella

Kohderyhmä: Helsinkiläiset lasten ja nuorten harrastustoiminnan valmentajat ja ohjaajat

Viimeinen ilmoittautumispäivä: To 9.12. (osallistumisvahvistus ja Teams-linkki tulevat emailitse pe 10.12.)

Hinta: Maksuton

Haluatko tietää, miten erilaisia lapsia innostetaan liikkumaan? Haluatko oppia valmennusmenetelmiä, jotka lisäävät onnistumisen kokemusta ja motivaatiota uuden oppimiseen? Tunnistatko, minkälainen harjoite lamaannuttaa oppijan tai mikä aidosti innostaa aktiivisuuteen ja sinnikkyyteen?

Koulutuksessa saat vuosien valmennustyössä toimiviksi havaittuja malleja liikkumaan innostamisen ja motivaation lisäämiseen. Opit rakentamaan treenin, jolla tuet erilaisten lasten onnistumisen kokemusta. Ymmärrät, miten treenin rakenne ja lasten osallisuus vaikuttavat itsetuntoon, motivaatioon ja haluun oppia uutta. Koulutus on käytännönläheinen – teoria yhdistetään valmennustyön arkeen innostavalla tavalla. Pääset syventämään osaamistasi ja kehittämään valmennustasi tukemaan kokonaisvaltaisemmin lasten liikunnallista, aktiivista ja hyvinvoivaa arkea.

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja ja kasvatus- ja liikunta-alan ammattilainen Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Koulutus on suunnattu helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille. Liito-hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä.