Suoraan sisältöön

Etätsemppi -kahvila nuorille 6.5. klo 16-17 yhteistyössä Voimisteluliitto

06.05.2021 | Koko Suomi | Ilm. viim.04.05.2021


Perustiedot

Tervetuloa nuorten Etätsemppi -kahvilaan!

Etätsemppi -kahvila on Liito-hankkeen ja Voimisteluliiton yhteistyössä toteuttama tilaisuus nuorille, jotka jo harrastavat jotain tai ovat kiinnostuneita Voimisteluliiton kautta löytyvistä lajeista.

Etätsempin aiheina

  • arjen liikkuminen

  • voimistelun harrastamismahdollisuuksien esittely sekä

  • etätanssidemo.

Tervetuloa mukaan. Voit tulla linjoille vain rennosti kuuntelemaan. Etätsemppi -kahvilassa pidetään oma kamera suljettuna, joten jokainen voi osallistua tanssidemoonkin omalla tavallaan.

Voit jättää ilmoittautumisen yhteydessä oman kysymyksesi, mikäli haluat että siihen vastataan Etätsempin aikana. Keskustelijat pyrkivät vastaamaan kaikkiin saapuneisiin kysymyksiin aikataulun puitteissa.

Etätsempin tavoitteena on kannustaa ja innostaa sekä kertoa mitä kaikkia lajeja voit Voimisteluliiton kautta harrastaa.

Ilmoittautuminen ja ennakkokysymys viimeistään 4.5. tästä linkistä ->

Suomen Voimisteluliitto on voimistelun lajiliitto, jonka jäsenseuroissa järjestetään monimuotoista voimistelutoimintaa: kuntovoimistelua ja jumppaa kaiken ikäisille, esiintyvää harrastevoimistelua ja tanssia. Voimisteluliitto on Suomen suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja, jonka jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. Lisätietoja:  https://www.voimistelu.fi/

Liito-hanke auttaa helsinkiläisiä erityisen tuen tarpeessa olevia lapsia ja nuoria (n. 7 – 29v.)  liikuntaharrastusten pariin. Diagnoosia (oppimisvaikeudet, autismin kirjo, ADHD) ei tarvita, riittää myös pelkkä kokemus siitä, että sopivaa harrastusta ei tahdo löytyä. Lisätiedot Liito-hankkeesta: www.liikejatkuu.fi