Suoraan sisältöön

Liito-hanke / nuoret: Frisbeegolf Munkkiniemessä klo 15-17

28.06.2021


Perustiedot

Hei nuori!

Tule mukaan Liito-hankkeen järjestämiin, matalan kynnyksen liikunnallisiin tapahtumiin. Kesän aikana Liito-hanke järjestää lisää muita tutustumisia, innostu ja ilmoittaudu mukaan Vilhelmiinalle (yhteystiedot alla), niin pysyt ajan tasalla.

Milloin: ma 28.6. Frisbeegolf Munkkiniemessä klo 15-17

Kenelle: nuoret, n. 15 – 29 v.

Mitä: Tutustutaan Munkkiniemen frisbeegolfrataan rennolla mielellä. Saat kiekot lainaksi Liito-hankkeelta. Mikäli sinulla on omia frisbeegolf-kiekkoja, voit ottaa ne mukaan.

Missä: Ryhmä kokoontuu yhdessä ennen lähtöä. Saat ohjeet ennen tapahtumapäivää.

Mitä tarvitset mukaan: Ota mukaan hyvät kengät sekä juomapullo. Saat kiekot lainaksi Liito-hankkeelta. Mikäli sinulla on omia frisbeegolf-kiekkoja, voit ottaa ne mukaan.

Miten pääsen mukaan: Ilmoittaudu Vilhelmiinalle! Vilhelmiina laittaa kaikille mukaan ilmoittautuneille viestiä. Ilmoittautuminen ei sido sinua tässä vaiheessa mihinkään. Noudatamme osallistujamäärässä ja tapahtumassa voimassaolevia koronarajoituksia.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Vilhelmiina Jokinen, vilhelmiina.jokinen@lukihero.fi tai Whatsapp/soita 050 521 3271

Hinta: Maksuton!

Ryhmän koko: Osallistujamäärä rajallinen. Noudatamme koronasuosituksia.

Muuta: Tapahtumaan osallistujia ei ole vakuutettu Liito-hankkeen puolesta.

Mikä on Liito-hanke? Liito-hanke on Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HERO), Kuntoutussäätiön ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien helsinkiläisten lasten ja nuorten (n. 7 – 29 v.) harrastamisen lisäämiseksi. Lisätietoja hankkeesta: www.liikejatkuu.fi 

Muutokset mahdollisia ja niistä tiedotamme mukaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.