Suoraan sisältöön

Liito-seminaari 27.10.

27.10.2021 | Ilm. viim.22.10.2021


Perustiedot

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke on Kuntoutussäätiön, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten (oppimisvaikeudet, autismin kirjo, asperger) harrastamisen lisäämiseksi. Hanketta toteutetaan vuosina 2018–2021 Helsingin kaupungin rahoituksella.

Liito-hanke päättyy joulukuun lopussa. Tässä maksuttomassa etäseminaarissa (Teams) keskiviikkona 27.10. klo 9–11.20 kuullaan etenkin Liito-hankkeen tuotoksista, tuloksista, onnistumisista ja oivalluksista. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seminaari on suunnattu etenkin helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastamisen parissa toimiville liikuntaseuroille, järjestöille ja kaupungin toimijoille.

Seminaarissa esitellään havaintoja Liito-hanketoteutuksen ajalta, mukana on myös paljon käytännön esimerkkejä. Tilaisuudessa kuullaan lisäksi toimittaja/tuottaja Jenny Lehtisen (Yle Puhe) puheenvuoro teemasta ”Onnistumisen kokemukset ja liikuntaharrastusten tarjoamat positiiviset vaikutukset nepsy-lapsen elämässä”.

Seminaariin sisältyy keskustelua. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja. Seminaariin tulee ilmoittautua perjantaihin 22.10. mennessä.

Tutustu Liito-seminaarin 27.10. ohjelmaan tästä (pdf).

Ilmoittaudu seminaariin tästä. (viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.10.)