Suoraan sisältöön

Liito-hanke: nuoret / Palloilua: esimerkiksi lentopalloa, pingistä tai kävelyjalkapalloa osallistujien kiinnostuksen mukaan

19.07.2021 | Helsinki


Perustiedot

Hei nuori!

Tule mukaan Liito-hankkeen järjestämiin, matalan kynnyksen liikunnallisiin tapahtumiin. Kesän aikana Liito-hanke järjestää lisää muita tutustumisia, innostu ja ilmoittaudu mukaan Vilhelmiinalle (yhteystiedot alla), niin pysyt ajan tasalla.

Milloin: maanantaina 19.7. klo 15-18

Kenelle: nuoret, n. 15 – 29 v.

Mitä: Palloilua: esimerkiksi lentopalloa, pingistä tai kävelyjalkapalloa osallistujien kiinnostuksen mukaan. Pelaillaan rennosti yhdessä 😊

 

Missä: Pakilan siirtolapuutarha-alue. Osoite: Pakilan rantatie 1. Tarkempi tapaamispaikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa.

 

Mitä tarvitset mukaan: Ota mukaan juomapullo, hyvät lenkkarit tai kävelykengät ja vaatteet joissa on mukava liikkua. Myös hattu tai muu päähine on hyvä olla auringonpistoksen varalta.

 

Miten pääsen mukaan: Ilmoittaudu Vilhelmiinalle!

Vilhelmiina laittaa kaikille mukaan ilmoittautuneille viestiä. Ilmoittautuminen ei sido sinua tässä vaiheessa mihinkään. Noudatamme osallistujamäärässä ja tapahtumassa voimassaolevia koronarajoituksia.

 

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset: Vilhelmiina Jokinen, vilhelmiina.jokinen@lukihero.fi tai Whatsapp/soita 050 521 3271

Hinta: Maksuton!

Ryhmän koko: Osallistujamäärä rajallinen. Noudatamme koronasuosituksia.

Muuta: Tapahtumaan osallistujia ei ole vakuutettu Liito-hankkeen puolesta.

Mikä on Liito-hanke? Liito-hanke on Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n (HERO), Kuntoutussäätiön ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien helsinkiläisten lasten ja nuorten (n. 7 – 29 v.) harrastamisen lisäämiseksi.

Muutokset mahdollisia ja niistä tiedotamme mukaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.