Suoraan sisältöön

Tervetuloa Liito-etäkoulutuksiin 14.4. ja 27.5. – vielä mahtuu mukaan!

Huhti–toukokuussa on tarjolla kaksi maksutonta Liito-etäkoulutusta. Molemmissa kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Johanna on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja liikunnan ammattitutkinnon suorittanut urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin seurapuolelta (HJK) kuin koulu- ja päiväkotimaailmastakin opettajan työstä. Liiku, Leiki & Loista toiminnan organisoinnin ohella […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Tervetuloa Liito-etäkoulutuksiin 14.4. ja 27.5. – vielä mahtuu mukaan!

Tervetuloa Liito-etäkoulutuksiin 14.4. ja 27.5. – vielä mahtuu mukaan!

Huhti–toukokuussa on tarjolla kaksi maksutonta Liito-etäkoulutusta. Molemmissa kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Johanna on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja liikunnan ammattitutkinnon suorittanut urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin seurapuolelta (HJK) kuin koulu- ja päiväkotimaailmastakin opettajan työstä. Liiku, Leiki & Loista toiminnan organisoinnin ohella Johanna kouluttaa valmentajia ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa tavoitteena kehittää lasten liikkumisen olosuhteita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Vuorovaikutuksen voima lapsen itsetunnon ja motivaation vahvistajana – etäkoulutus helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille

Ajankohta: Ke 14.4. klo 17.30–19.30

Sijainti: Etänä, Teams-koulutus

Kohderyhmä: Helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskentelevät vanhemmat

Viimeinen ilmoittautumispäivä: Pe 9.4.

Ilmoittautumislinkki 14.4. koulutukseen

Koulutuksessa perehdytään motivaation ja itsetunnon teoreettiseen viitekehykseen käytännönläheisesti sekä arjessa toimiviksi todettuihin esimerkkeihin viitaten. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana päivittäistä vuorovaikutusta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan arkeen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten hyvinvoivaa arkea.

Etäkoulutus kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille

Ajankohta: To 27.5. klo 9–11

Sijainti: Etänä, Teams-koulutus

Kohderyhmä: Helsinkiläiset liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajat

Viimeinen ilmoittautumispäivä: Ma 24.5.

Ilmoittautumislinkki 27.5. koulutukseen

Miltä harrastaminen näyttää lapsen silmin? Haluaisitko oppia, minkälainen vuorovaikutus ja valmennus tukevat parhaiten lapsen motivaatiota, itsetuntoa sekä halua oppia uutta? Haluatko vahvistaa taitojasi luoda innostava ja psyykkisesti turvallinen treeniympäristö?

Saat käytännönläheisiä ja valmennuksessa hyväksi todettuja keinoja kehittää omia vuorovaikutustaitoja, jolloin opit valmentamaan sekä kohtaamaan paremmin erilaisia oppijoita. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana valmennustilannetta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan valmennukseen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten liikunnallista, aktiivista ja hyvinvoivaa arkea.

 


Sisältö päivitetty 29.03.2021