Suoraan sisältöön

Tervetuloa mukaan etänä toteutettaviin Liito-valmennuksiin 17.9. ja 1.10.

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke tarjoaa helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastustoiminnan valmentajille ja ohjaajille kaksiosaisen, maksuttoman valmennuksen syys–lokakuussa. Valmennuksessa perehdytään neuropsykiatrisiin (autismin kirjo, ADHD, oppimisvaikeudet) haasteisiin ja tarjotaan käytännön työvälineitä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjaamiseen harrastustoiminnassa. Valmennukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä ne vaadi aikaisempaa perehtyneisyyttä teemoihin. Osallistua voi joko […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Tervetuloa mukaan etänä toteutettaviin Liito-valmennuksiin 17.9. ja 1.10.

Tervetuloa mukaan etänä toteutettaviin Liito-valmennuksiin 17.9. ja 1.10.

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke tarjoaa helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastustoiminnan valmentajille ja ohjaajille kaksiosaisen, maksuttoman valmennuksen syys–lokakuussa. Valmennuksessa perehdytään neuropsykiatrisiin (autismin kirjo, ADHD, oppimisvaikeudet) haasteisiin ja tarjotaan käytännön työvälineitä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjaamiseen harrastustoiminnassa.

Valmennukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä ne vaadi aikaisempaa perehtyneisyyttä teemoihin. Osallistua voi joko molempiin tai vain toiseen valmennuspäivään.

Lataa ohjelma tästä linkistä.


Sisältö päivitetty 18.08.2020