Suoraan sisältöön

Tervetuloa nuorten Etätsemppi-kahvilaan 6.5.

Etätsemppi-kahvila on Liito-hankkeen ja Voimisteluliiton yhteistyössä toteuttama tilaisuus nuorille, jotka jo harrastavat jotain tai ovat kiinnostuneita Voimisteluliiton kautta löytyvistä lajeista. Tilaisuuden tavoitteena on kannustaa ja innostaa sekä kertoa, mitä kaikkia lajeja Voimisteluliiton kautta voi harrastaa. Etätsemppi-kahvila järjestetään to 6.5. klo 16–17. Aiheita ovat: arjen liikkuminen voimistelun harrastamismahdollisuuksien esittely etätanssidemo. Etätsemppi-kahvilaan voi tulla vain rennosti kuuntelemaan. […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Tervetuloa nuorten Etätsemppi-kahvilaan 6.5.

Tervetuloa nuorten Etätsemppi-kahvilaan 6.5.

Etätsemppi-kahvila on Liito-hankkeen ja Voimisteluliiton yhteistyössä toteuttama tilaisuus nuorille, jotka jo harrastavat jotain tai ovat kiinnostuneita Voimisteluliiton kautta löytyvistä lajeista. Tilaisuuden tavoitteena on kannustaa ja innostaa sekä kertoa, mitä kaikkia lajeja Voimisteluliiton kautta voi harrastaa.

Etätsemppi-kahvila järjestetään to 6.5. klo 16–17. Aiheita ovat:

  • arjen liikkuminen
  • voimistelun harrastamismahdollisuuksien esittely
  • etätanssidemo.

Etätsemppi-kahvilaan voi tulla vain rennosti kuuntelemaan. Tilaisuudessa pidetään oma kamera suljettuna, joten jokainen voi osallistua tanssidemoonkin omalla tavallaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi jättää oman kysymyksen, jos haluaa siihen vastauksen Etätsempin aikana. Keskustelijat pyrkivät vastaamaan kaikkiin saapuneisiin kysymyksiin aikataulun puitteissa.

Ilmoittautuminen ja ennakkokysymys viimeistään 4.5. tästä linkistä. ->

Suomen Voimisteluliitto on voimistelun lajiliitto, jonka jäsenseuroissa järjestetään monimuotoista voimistelutoimintaa: kuntovoimistelua ja jumppaa kaiken ikäisille, esiintyvää harrastevoimistelua ja tanssia. Voimisteluliitto on Suomen suurin tyttöjen ja naisten liikuttaja, jonka jäsenseuroissa järjestetään toimintaa harrasteliikunnasta huippuvoimisteluun. Lue lisätietoja Suomen Voimisteluliiton verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 28.04.2021