Suoraan sisältöön

Usein kysyttyä

Miten saan yhteyden Liito-hankkeen projektityöntekijään?

Lotalle voit soittaa maanantaista torstaihin klo 13-15 välillä, laittaa tekstiviestiä, Whatsappviestiä, ottaa yhteyttä sähköpostilla (lotta.pukkila@lukihero.fi) tai Facebookin Messengerillä (Lotta Liito-Hanke). Voit myös täyttää sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Kuka voi olla yhteydessä?

Helsinkiläinen 7-29-vuotias nuori, joka kokee, että tarvitsee tukea harrastuksen aloittamiseen. Lottaan voi ottaa yhteyttä myös lapsen huoltaja, jolloin voidaan yhdessä miettiä harrastuksen pulmia. Valmentajat ja liikunnan ohjaajat voivat myös ottaa yhteyttä, jos kokevat, että tarvitsevat tukea ryhmässään erityisnuoren tai -lapsen kohtaamiseen.

Tarvitsenko diagnoosin?

Et tarvitse. Riittää, että koet sinulla olevan oppimisen haasteita tai tarvitset tukea harrastuksen aloittamiseen.

Maksaako Lotan mukaan tulo jotain minulle?

Liito-hanke ei vastaa harrastustoiminnan kuluista, mutta Lotan mukana olo ei maksa ylimääräistä. Monia harrastuksia pääsee kokeilemaan maksutta ensimmäistä kertaa, mutta yleensä harrastustoiminnasta peritään osallistujalta maksu.

Korvaako Liito-hanke minulle harrastuksessa tai harrastusmatkalla sattuneet vahingot?

Ei, Liito-hanke ei ole vakuuttanut osallistujia. Tämän takia alaikäisellä tai henkilökohtaista avustajaa tarvitsevalla harrastajalla tulee olla oma avustaja mukana.

Voiko Liito-hankkeen projektityöntekijä hakea minut kotoa harrastukseen?

Ensisijaisesti harrastaja sekä tarvittaessa hänen avustajansa tapaavat Lotan harrastuspaikassa. Erikseen sovittaessa voidaan sopia tapaaminen matkalle, jolloin siirrytään harrastuspaikkaan yhtä matkaa.