Suoraan sisältöön

Urheiluopistosäätiön 2022 apurahat haettavissa

Urheiluopistosäätiö jakaa vuosittain urheilu- ja tutkimusapurahoja. Vuoden 2022 apurahat on haettavissa 30.9. asti. Urheiluapurahat on tarkoitettu rekisteröidyille Y-tunnuksen omaaville seuroille, liitoille tai muille yhdistyksille ja yksittäisille urheilijoille. Yhteisöille jaettavissa apurahoissa painotetaan etenkin juniori- ja joukkueliikuntaan keskittyneitä hakijoita, joiden tarkoituksena on toteuttaa valmennusleiritystä kotimaassa. Yksittäisten urheilijoiden apurahoilla tuetaan yksittäisen urheilijan valmentautumista sekä harjoittelua kotimaassa. Urheiluapurahan lisäksi […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Urheiluopistosäätiön 2022 apurahat haettavissa

Urheiluopistosäätiön 2022 apurahat haettavissa

Urheiluopistosäätiö jakaa vuosittain urheilu- ja tutkimusapurahoja. Vuoden 2022 apurahat on haettavissa 30.9. asti.

Urheiluapurahat on tarkoitettu rekisteröidyille Y-tunnuksen omaaville seuroille, liitoille tai muille yhdistyksille ja yksittäisille urheilijoille. Yhteisöille jaettavissa apurahoissa painotetaan etenkin juniori- ja joukkueliikuntaan keskittyneitä hakijoita, joiden tarkoituksena on toteuttaa valmennusleiritystä kotimaassa. Yksittäisten urheilijoiden apurahoilla tuetaan yksittäisen urheilijan valmentautumista sekä harjoittelua kotimaassa.

Urheiluapurahan lisäksi voi hakea tutkimusapurahaa. Sitä myönnetään liikuntatieteelliseen ja liikuntalääketieteelliseen väitöskirjatasoiseen tutkimustyöhön.

Urheiluopistosäätiö on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on tukea urheilu- ja liikuntakasvatusta maassamme. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää urheiluapurahoja sekä yksittäisille urheilijoille että liitoille ja seuroille sekä muille yhteisöille kotimaassa tapahtuvaan valmennukseen ja harjoitteluun.

Lue lisää apurahojen hakemisesta Urheiluopistosäätiön verkkosivuilta.

 


Sisältö päivitetty 13.09.2021