Suoraan sisältöön

Uuden Liito-hankkeen työntekijän esittely

Olen 32-vuotias tutkija, aiempi henkilökohtainen avustaja, lastenistuimen kanssa pyöräilijä, uimari, savolaisittain vutari, hölkkääjä, suunnistaja, hiihtäjä, kuntonyrkkeilijä, pow-surffaaja sekä tenniksen ja koripallon pelaaja. Olen iloinen mahdollisuudesta toimia minkä tahansa edellä mainituista urheilulajeista – tai minkä tahansa muun lajin – ammattivalmentajana. Tai jos tarkkoja ollaan niin auttaa 7–29-vuotiaita helsinkiläisiä, erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria löytämään oman […]

    Etusivu - Bloggaukset - Uuden Liito-hankkeen työntekijän esittely

Uuden Liito-hankkeen työntekijän esittely

Olen 32-vuotias tutkija, aiempi henkilökohtainen avustaja, lastenistuimen kanssa pyöräilijä, uimari, savolaisittain vutari, hölkkääjä, suunnistaja, hiihtäjä, kuntonyrkkeilijä, pow-surffaaja sekä tenniksen ja koripallon pelaaja. Olen iloinen mahdollisuudesta toimia minkä tahansa edellä mainituista urheilulajeista – tai minkä tahansa muun lajin – ammattivalmentajana. Tai jos tarkkoja ollaan niin auttaa 7–29-vuotiaita helsinkiläisiä, erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria löytämään oman liikuntalajinsa ja tarvittaessa opastamaan harrastuksen alkuun.

Aloitin Liito-hankkeessa marraskuun 2020 alussa. Osallistun mm. Liito-hankkeen nettisivujen päivitysten tekemiseen ja some-viestintään. Lisäksi osallistun hanketapahtumien toteutukseen ja verkostoyhteistyöhön.

Liito-hanketta viedään aktiivisesti myös Helsingin kouluihin. Korona-aika vaikeuttaa lähes kaikkien elämää, mutta jos sinulla on idea, miten tukisimme erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria liikuntaharrastuksen aloittamisessa tai sellaisen pariin palaamisessa, niin ota ihmeessä yhteyttä joko sähköpostitse tai some-kanaviemme kautta.

Facebook: https://www.facebook.com/LIITOhanke/
Instagram: https://www.instagram.com/liitohanke/
Twitter: https://twitter.com/liitohanke

 

Liito-terveisin

Timo Ilomäki

timo.ilomaki@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 24.11.2020