Suoraan sisältöön

Uusi mobiilipeli avaa ADHD:n kokemusmaailmaa

Uusi, toiminnallinen FULL ADHD – Täyttä elämää – mobiilipeli avaa ADHD:n kanssa elävän henkilön kokemusmaailmaa. Tarinankerronnallinen peli on suunnattu nuorille aikuisille: Miltä ADHD voi tuntua ja miten se voi näyttäytyä arjen eri tilanteissa? Pelissä pelaaja vaikuttaa tarinan kulkuun valinnoillaan, joita ohjaavat ja rajoittavat toiminnanohjauksen resurssit eli resurssipankki. Pelin avulla halutaan lisätä ymmärrystä aikuisten ADHD:sta: miltä […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Uusi mobiilipeli avaa ADHD:n kokemusmaailmaa

Uusi mobiilipeli avaa ADHD:n kokemusmaailmaa

Uusi, toiminnallinen FULL ADHD – Täyttä elämää – mobiilipeli avaa ADHD:n kanssa elävän henkilön kokemusmaailmaa. Tarinankerronnallinen peli on suunnattu nuorille aikuisille: Miltä ADHD voi tuntua ja miten se voi näyttäytyä arjen eri tilanteissa?

Pelissä pelaaja vaikuttaa tarinan kulkuun valinnoillaan, joita ohjaavat ja rajoittavat toiminnanohjauksen resurssit eli resurssipankki. Pelin avulla halutaan lisätä ymmärrystä aikuisten ADHD:sta: miltä se tuntuu arjessa, rohkaista keskustelemaan ja tarvittaessa hakemaan apua.

Pelikaupoista maksuttomasti ladattavissa oleva peli sopii kaikille, jotka haluavat tietää oirekuvasta enemmän. Peli on kategoriassaan ainutlaatuinen. Se on digitaalinen sovellus, joka konkretisoi, miten ADHD vaikuttaa oirekuvan kanssa elävän arkeen. Peli on kehitetty yhteistyössä Takedan, asiantuntijapsykiatrin, ADHD-liiton ja kokemustoimijoiden kanssa sekä palkitun suomalaisen peliyritys Psyon Gamesin kanssa.

Lue lisää Mediuutisten verkkosivuilta.


Sisältö päivitetty 09.04.2021