Suoraan sisältöön

Vielä mahtuu mukaan Liito-seminaariin 27.10. – Tervetuloa!

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke on Kuntoutussäätiön, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten (oppimisvaikeudet, autismin kirjo, asperger) harrastamisen lisäämiseksi. Hanke toteutetaan vuosina 2018–2021 Helsingin kaupungin rahoituksella. Maksuttomassa etäseminaarissa ke 27.10. klo 9–11.20 esitellään havaintoja Liito-hankkeen ajalta. Mukana on paljon käytännön esimerkkejä (alla päivitetty […]

    Etusivu - Ajankohtaista - Vielä mahtuu mukaan Liito-seminaariin 27.10. – Tervetuloa!

Vielä mahtuu mukaan Liito-seminaariin 27.10. – Tervetuloa!

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke on Kuntoutussäätiön, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten (oppimisvaikeudet, autismin kirjo, asperger) harrastamisen lisäämiseksi. Hanke toteutetaan vuosina 2018–2021 Helsingin kaupungin rahoituksella.

Maksuttomassa etäseminaarissa ke 27.10. klo 9–11.20 esitellään havaintoja Liito-hankkeen ajalta. Mukana on paljon käytännön esimerkkejä (alla päivitetty ohjelma). Tilaisuudessa kuullaan toimittaja/tuottaja Jenny Lehtisen (Yle Puhe) puheenvuoro teemasta ”Onnistumisen kokemukset ja liikuntaharrastusten tarjoamat positiiviset vaikutukset nepsy-lapsen elämässä”. Lopuksi esitellään Liito-hankkeen mallinnuksen tuloksia, konkreettisia keinoja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjaamiseen harrastustoiminnassa.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seminaari on suunnattu etenkin helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastamisen parissa toimiville liikuntaseuroille, järjestöille ja kaupungin toimijoille.

Liito-seminaarin 27.10. ohjelma (pdf)

Ilmoittaudu seminaariin tästä. (viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.10.)

 


Sisältö päivitetty 11.10.2021